Wie is FotoBE

FotoBE is de fotoclub uit Berkel-Enschot. Sinds de oprichting in juni 2010 is de club uitgegroeid tot een actieve vereniging van ongeveer 20 amateurfotografen.
De leden komen tweewekelijks bij elkaar. De avonden worden door een klein clubje voorbereid. Aan de hand van een thema wordt niet alleen aandacht besteed aan fototechniek, maar ook aan zeggingskracht, creativiteit, seriematig werken en de verhalen die door de foto’s verteld worden. We maken hierbij ook dankbaar gebruik van mentoren, professionele fotografen of gastsprekers. Daarnaast gaan we ook regelmatig samen fotograferen op locatie. Op al deze manieren proberen we zoveel mogelijk van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

FotoBE is ook een betrokken fotoclub. Betrokken bij de kinderen van de basisscholen, ouderen in Torentjeshoef, leden van de KBO en bij diverse verenigingen en activiteiten in het dorp.

Tenslotte laat FotoBE zich graag zien op exposities en bij diverse regionale wedstrijden. Ook dit is een manier om onszelf steeds uit te dagen en te verbeteren.

error: Content is protected !!
Ga naar de inhoud